Kryeziu: Lutfi Haziri dezinformon opinionin, Kurti ka vizë të vlefshme të SHBA-ve

Sipas tij, Kurti veçse ka vizë të vlefshme amerikane.

“Është për t’u habitur mungesa e informacioneve me të cilat zyrtarë të lartë politikë dhe institucionalë veprojnë, aq sa edhe nga papërgjegjësia e tyre për të shpërndarë në opinion publik deklarata dezinformuese”.

Kryetari i komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri të shtunën ka thënë se Kabineti i Qeverisë Kurti janë në listë të zezë sa i përket pajisjes me viza nga SHBA-ja.

@Kabllogrami

Comments (0)
Add Comment