Vjosa Osmani: Të gjithë i dinë mospajtimet e mia me Presidentin Thaçi

Ajo ka deklaruar se nuk ka raporte të mira me presidenint Thaçi dhe këtë e dinë të gjithë shumë mirë ndërkohë me kryemnistrin në detyrë ajo ka thënë se raportet i ka shumë të mira.

Poashtu, Osmani ka deklaruar se me Kurtin ka raporte shumë të mira, duke theksuar se mbajnë takime çdo javë për bashkëpunim Kuvendi- Qeveri.

“Unë besoj shumë që bashkpunimi ndërinstitucional është më rendësi. Si Kryetare e Kuvendit kam shprehur gatishmëri për të bashkëpunuar si më Presidentin si më Kryeministrin. Në e kemi një praktik javore që takomi më Kryeministrin çdo javë. Unë do të vazhdoj të takohem më Kryeministrin e vendit. Kemi bashkëpunim të mirë. Lidhur më Presidentin s’ka pasur ndonjë kërkesë për tu takuar më të ndonjëherë. Ju e dini që kur Presidenti i vendit ka ftuar në takim ka ftuar krerët e partive por jo edhe mua si Kryetare të Kuvendit. Edhe zogjtë e malit e dinë raportin tim më Presidentin”

@Kabllogrami

 

Comments (0)
Add Comment