Rajoni

Ҫka pritet të sjellë vizita e Macron në Serbi

Presidenti francez, Emmanuel Macron do të realizojë një vizitë zyrtare në Beograd. Sipas mediave serbe, një nga ҫështjet kyqe në agjendë pritet të jetë raporti i Serbisë me Kosovën, transmeton Kabllogrami. Mediat serbe raportojnë se…

Interesat ruse në Ballkanin Perëndimor

Në Ballkanin Perëndimor po luhet një prej lojërave gjeopolitike më delikate, ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Rusisë, e cila synon të përgjigjet me zë të fortë ndaj intensifikimit të lidhjeve mes institucioneve evropiane dhe rajonit, që…