Letërsi

“KNOJSIT E RI KNOJNË MA MIRË”

Kultivuesi i kulturës dhe folklorit popullor, Salih Zogiani përmes një postimi në faqen e tij zyrtare në Facebook ka risjellë një ‘mesele popullore’ për siҫ thotë edhe vet, aktualitetin e saj në prag të zgjedhjeve, bën të ditur Kabllogrami.…

Poezia dhe Jakup Krasniqi: Dhembje e Krenari

Ish kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës dhe ish zëdhënës dhe anëtar i SHP të UҪK-së, Jakup Krasniqi përmes një Deklarate të bërë publike në faqen e tij zyrtare në rrjetin social Facebook, ka njoftuar opinionin se ka marrë ftesë nga…