Tokat Ilire

Edhe sot pritje të gjata në Merdare dhe të Dheu i Bardhë

Edhe ditën e sotme /e premte/ bashkatdhetarët po përballen me pritje të gjata në pikë kalimin kufitar me Serbinë, në Merdare. Loja e shtetit gjenocidial serb kundrejt qytetarëve të shtetit të Kosovës apo që e kanë origjinën nga Kosova,…

Deri kur me Kufij të pritjeve të gjata

Të zhgënjyer me pritjet e gjata janë shprehur disa bashkatdhetarë që të enjten /dje/ kishin vendosur të udhëtonin nëpërmjet pikës kufitare në Merdar, për në vendet perëndimore, në të cilat aktualisht punojnë e jetojnë. Deri në pesë orë…