Balet

Balet

Ansambli “Shota” me koncertin e fundvitit vjen ndryshe

Ansambli i këngëve dhe valleve “Shota” ka vendosur që koncerti i fundit për sivjet të jetë ndryshe prej atyre që janë dhënë deri më tani. “Një lloj eksperimentimi” i është referuar drejtori i këtij institucioni, Shefqet Gjocaj. Me pjesë të…

Haradinaj dhe Baleti

Kryeministri Ramush Haradinaj ka pritur sot anëtarë të Bordit Drejtues të Baletit Kombëtar të Kosovës, me të cilët ka biseduar për mundësitë e mëtejmë të ngritjes së këtij arti, raporton Kabllogrami. “Baleti Kombëtar i Kosovës është…