Ngjarje

Në Drenas, falja bëhet me veshje kombëtare

Sot besimtarët e fesë islame e festojnë Kurban Bajramin. Siҫ kemi raportuar më herët, manifestimi qendror kushtuar kësaj feste për Kosovë u mbajt në Xhaminë e Madhe në Prishtinë, ndërsa nuk bën pa e përmendur se në qytetin e Drenasit falja…

Tërmet i fortë: Turistë kujdes në jugun e Shqipërisë

Një tërmet i fortë është ndier në jug- lindje të Shqipërisë. Lëkundjet u ndjenë të forta në Korçë dhe arrijnë një shkallë prej 4.4 ballësh të shkallës Rihter, çka konsiderohet një tërmet mjaft i fortë. Lëkundjet nisën disa minuta më…