Shfletimi i Kategorisë

Evropë

Shteti i BE-së që e paguan rininë për të mos i ikur

Një ligj i ri që hyri në fuqi këtë javë në Poloni heq taksën në të ardhura për afro 2 milionë punëtorët e rinj. Prandaj mund të thuhet që të qenit i ri dhe polak kurrë nuk ka qenë kaq fitimprurës. E krejt kjo është mënyrë e Qeverisë për t’i…

Ҫka pritet të sjellë vizita e Macron në Serbi

Presidenti francez, Emmanuel Macron do të realizojë një vizitë zyrtare në Beograd. Sipas mediave serbe, një nga ҫështjet kyqe në agjendë pritet të jetë raporti i Serbisë me Kosovën, transmeton Kabllogrami. Mediat serbe raportojnë se…