Ekonomi

Problemet e mëdha të Evropës në vitin 2020

2019 ishte viti kur u rrëzuan disa qeveri evropiane, Boris Johnson shtypi kundërshtarët e tij me një premtim për “Ta përfunduar Brexit” dhe një 16-vjeçare nga Suedia ndezi protestat mjedisore në të gjithë kontinentin. Ndërsa kemi hyrë në…

Franca miraton ligje lehtësuese për emigracionin ekonomik

Qeveria franceze ka bërë të ditur se do të shpallë nesër rregulla dhe ligje të reja për të lehtësuar emigracionin ekonomik. Në këtë njoftim thuhet se sektorët që janë në vështirësi do t’u jepet mundësia të gjejnë krahë pune duke punësuar…