Aktuale

Befasia kroate e zgjedhjeve presidenciale në Kroaci

Në Kroaci, në atë që mund të konsiderohet ‘befasi e pritshme’, zgjedhjet presidenciale të së dielës në ruandin e dytë i fitoi kandidati i së majtës Zoran Milanoviç, i cili e sfidoi dhe fitoi ndaj presidentes aktuale konservatore Kolinda…