Studentëve t’u mundësohet tërheqja e gjërave personale nga konviktet

Në këtë takim të gjithë përfaqësuesit institucional janë pajtuar që në ditët në vijim studentëve banues t’u mundësohet tërheqja e gjërave personale të tyre të mbetura në konvikte.

Në komunikatë të MSH-së thuhet “Duke filluar nga data 18.05.2020 deri me datën 23.05.2020 u lejohet studentëve tërheqja e gjësendeve për banuesit e konvikteve 1, 2, 3, 4, 5 dhe 8, ndërsa konviktet 6 dhe 7 nuk janë të përfshira në këto data për arsye se për momentin janë me persona të karantinuar.

Duke u bazuar në rekomandimet e IKSHPK-së të gjithë studentët obligohen që të jenë të pajisur me masa mbrojtëse (maska dhe doreza).

Kurse studentët banues të cilët janë jashtë Kosovës ,tërheqjen e gjërave personale mund t’a bëjnë pas hapjes së kufijve”.

Të gjitha informacionet e tjera studentët mund t’i marrin në linkun e mëposhtëm:

https://drive.google.com/file/d/1YNUd-7Qav-sS9qCXm6_SNwgOR722O7Kx/view?fbclid=IwAR3kgz7Pr_HEibZKjVSgMV_RolYG-p40z-t_oN1SH627C8TaY6VHX_sAU9w

@Kabllogrami

Lexo edhe

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. Pranoj Lexo më shumë