Shfletimi i Kategorisë

Mërgata

Kush e mësoi Thaçin të përdorë gishtin e madh në publik?

Miq të nderuar, në këtë foto të shkrepur para 19 vitesh /në vitin 2000/, janë ulur pranë njëri tjetrit dy presidentë të Kosovës, në kryeqytetin amerikan, njëri president atëherë, e tjetri tash, dy fytyra emblematike, njëra ikonografike…

‘The New York Post’: Ç’kemi, Albanian!

Edhe gjuha shqipe do të përfshihet në listën e gjuhëve që do të mësohen në shkollat e qytetit të New Yorkut. Shkolla “PS 105” në Morris Park, në Bronx, do të jetë shkolla e parë me programin udhëzues dygjuhësor shqip -anglisht. Gazeta…

Nё Gjenevё festё e madhe pёr 28 Nёntorin

Nga: Avni Azizi Në qytetin e Gjenevës së Zvicrës, aty ku valëviten flamujt e kombeve të cilët simbolizojnë demokracinë dhe gërshetimin e kulturave botërore, aty ku janё numër i madh i bashkëvendësve tanë, mërgimtarë, studentë, punëtorë,…