Shfletimi i Kategorisë

Kuriozitetet

Eklips total diellor në Amerikën jugore

Banorët e Amerikës së Jugut, sidomos ata në Kili dhe Argjentinë, dje kanë pasur mundësinë ta shijojnë fenomenin spektakolar qiellor - eklipsin total solar ose errësimin e diellit. Vëzhguesit e qiellit në pjesët e Kilit dhe Argjentinës…

Njihuni me disa nga shtetet që s’kanë fare ushtri

Islanda Populli skandinav hoqi ushtrinë e tij në 1869; megjithatë, SHBA-të mbajtën një bazë në vend nga viti 1951 deri në vitin 2006. Ai është i vetmi vend i NATO-s pa ushtri këmbësorie dhe ka marrëveshje për operacionet e mbrojtjes dhe…

Dashi Uleni pak ritmin në punë. Edhe nëse të tjerët synojnë të dalin para jush, duhet të mendoni më shumë për veten tuaj. Ndoshta është më mirë që të reflektoni mbi gjërat që keni arritur, por edhe për ato ku keni dështuar. Demi…